Nogle gange er det godt at overveje hvor godt vi har det. I det følgende vil jeg beskrive en skæbne i et besat område.
En dreng født udenfor ægteskab i et af de fattige områder, som blev regnet for et problemområde uden betydning. Hans start  på livet var som flygtning i et fremmed land. Familien var ikke velhavende og kombineret med flygtningetilværelsen, voksede han op i fattige omstændigheder.
Han hang tidligt ud med vennerne I storbyen, og familien havde ikke meget check på hvad han foretog sig. På en rejse var han væk i 4 dage uden, at de opdagede det.
Da han var 30 begik han hærværk i et af de hellige steder til megen fortrydelse for de erhvervsdrivende, de ansatte og myndighederne.
Han fortsatte kursen med konflikt med myndighederne og kom så meget på kant med systemet, at det endte med, at han blev idømt dødsstraf og blev henrettet i sin bedste alder.
Eftermælet over ham er, at ingen har haft større betydning.
Hans venner, som han hang ud med, fortsatte hans aktiviteter og kunne hver dag ses med gutterne. Mange af dem er senere kommet i konflikt med loven og myndighederne. De er blevet idømt lange fængselsdomme og sågar nogle af dem dødstraf for deres overtrædelser.
Overtrædelserne fortsætter - nu også i Danmark. Læs videre ...

 
Manden hed Jesus Josefsøn (efter sin stedfader). Også kaldet Kristus. Han fortalte den historie, at Gud ønsker at give sin kærlighed til alle mennesker, og at Han ønsker at forliges med dem, der har gjort oprør eller forsøgt at gøre Ham ondt - også selvom det var bevidst, eller selvom de ikke selv var klar over det.
Morale: Opgiv ikke et menneske - det er aldrig for sent.

Log på

Om mig

Jeg er Martin S

Kontakt mig her - når jeg finder ud af at lægge en formular.

Facebook feeds

Lidt om tid

Jeg er også med i Ældresagens IT-support

Bunden er nået

Her !

Jeg tester lige ny skabelon

Det kan blive skrækkeligt

Tilfældigt billede

Billeder

 

skov og --